office-594132.jpg

Nonstop bereikbaar voor uw klanten met uw eigen website

Betaalbare websites van hoge kwaliteit. Duidelijke communicatie tussen klant en bedrijf. Snelle aanlevering, mobiel mobiel- en gebruiksvriendelijk.

Een eigen website

In dit tijdperk ga je gewoon niet meer in zee met een bedrijf dat niet online aanwezig is, dat bedrijf is gewoon niet meer geloofwaardig. Klanten verwachten dat ze online informatie over uw bedrijf kunnen vinden, anders creeërt u wantrouwen.

 

Om te overleven heeeft u nieuwe klanten nodig om voldoende afzet te hebben zodat uw bedrijf gezond blijft, vroeger was dat allemaal veel eenvoudiger met de mond-aan-mond reclame. Deze tijd (zeker door de corona-pandemie) zijn uw klanten voornamelijk online beschikbaar. Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Het biedt een mogelijkheid voor een laagdrempelige vorm van eerste contact. Dit kan de beslissing zijn om uw product/dienst te kopen. 

 

Klanten kunnen u ook contacteren via uw website. Bovendien zit u aan het stuur: u hebt namelijk de volledige controle over uw informatie en branding. Iedereen kan via zoekmachines, andere sites en Google Maps op uw website belanden.

Laptop Writing
 
Digital Reading

Waarom voor mij kiezen?

 • Betaalbaar en hoge kwaliteit

 • Volledig custom design, eindeloze mogelijkheden

 • Mobiel vriendelijk

 • Snelle aflevering van uw website

 • Geen kennis nodig voor uw webshop beheer

 • Gekoppeld aan Sociale Media

 • Google vindbaarheid (SEO)

 • Niet aangerekend per pagina

 • SSL certificaat voor uw webshop

 • Gratis domeinnaam

 • Opvolging en onderhoud van website

Hoe werk ik aan uw website?

Eerst komt u in contact met mij, of mijn zakenpartner. Hier wordt besproken hoe uw website eruit moet zien, wie uw doelgroep is, .. Kortom wij zitten samen om uw droom website te kunnen uitwerken. 

Nadat ik weet wat u wilt (met eventueel enkele voorbeeld websites) begin ik aan een design concept. Afhankelijk van de website is deze binnen enkele werkdagen uitgewerkt. Concept niet goed? Dan begin ik opnieuw indien gewenst. 

Als u tevreden bent van een concept ga ik deze verder uitwerken met de gewenste aanpassingen. Pas nadat de layout van de website goed gekeurd is werk ik de mobiele versie uit, en begin ik aan de vertalingen wanneer deze module van toepassing is.

Eenmaal de website afgewerkt is wordt iedere aanpassing binnen vijf werkdagen doorgevoerd. Meestal is dit zelf binnen twee werkdagen. Meer informatie hierover krijgt u bij activering van uw website.

Digital Reading
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Nog even geduld...

Jonas Verstraete, 21

Nadat ik jarenlang aan succesvolle projecten heb meegewerkt is het mijn doel om mijn klanten het zo makkelijk te maken dat ze niets anders meer willen. Just an Editor biedt klanten niet alleen de beste prijs-kwaliteit, het creëert ook een geweldige belevenis. In een aangename omgeving met zeer duidelijke communicatie tussen klant en onderneming worden uw dromen verwezenlijkt.

 

Ik wil mezelf telkens weer overtreffen en verschillende uitdagingen aangaan. Ik zal een bedrijf creëren waarvan het primaire doel is om de verwachtingen van u te overtreffen. Ik wil iedereen waardevolle diensten verlenen en u als eigenaar een flexibele, creatieve, leuke en winstgevende zakelijke mogelijkheid bieden. Om deze reden werk ik niet met uurlonen.

 

Met mijn praktische werkervaring, mijn kennis en mijn technische en professionele vaardigheden bied ik de markt hetzelfde product aan als een groot bureau - maar dan voor een goedkopere prijs. 

Kan ik u helpen? - Webdesign

Telefoon  0474 57 10 93   |   Mail  info@justaneditor.be

Street Fashion on Black & White