top of page

Just an Editor - Jonas Verstraete

Over mij

Welkom bij Just an Editor! Ik ben Jonas Verstraete, 22 jaar.

 

Nadat ik jarenlang aan succesvolle projecten heb meegewerkt is het mijn doel om mijn klanten het zo makkelijk te maken dat ze niets anders meer willen. Just an Editor biedt klanten niet alleen de beste prijs-kwaliteit, het creëert ook een geweldige belevenis. In een aangename omgeving met zeer duidelijke communicatie tussen klant en onderneming worden uw dromen verwezenlijkt.

Een nieuwe uitdaging

Ik wil mezelf telkens weer overtreffen en verschillende uitdagingen aangaan. Ik zal een bedrijf creëren waarvan het primaire doel is om de verwachtingen van u te overtreffen. Ik wil iedereen waardevolle diensten verlenen en u als eigenaar een flexibele, creatieve, leuke en winstgevende zakelijke mogelijkheid bieden.

Met mijn praktische werkervaring, mijn kennis en mijn technische en professionele vaardigheden bied ik de markt hetzelfde product aan als een groot bureau - maar dan voor een goedkopere prijs. 

Het leven moderniseert met de dag en hier wil ik mee deel van uitmaken. Ik wil zorgen dat bedrijven en evenementen mee kunnen innoveren zonder al te hoge kosten te moeten betalen. Hierdoor steun ik niet enkel de economie, maar ook de maatschappij. Mijn primaire doel is om de verwachtingen van de klant te overtreffen en de beoogde klanten waardevolle diensten verlenen.  Ik wil mezelf telkens weer overtreffen en verschillende uitdagingen aangaan om zo verschillende markten te betreden.

Zeker nadat ik enkele jaren zeer actief bezig was binnen de creatieve sector. Ik ken de kneepjes van het vak en zie goede kansen om in de lokale markten een bloeiend bedrijf op te bouwen. Ik kies heel bewust voor een groot aanbod. Zo kan ik klanten namelijk altijd het perfecte pakket aanbieden, van start tot en met oplevering. Voor klanten heeft die niet enkel het voordeel dat ze in het hele traject met één uitvoerder te maken hebben – wat hun een hoop kopzorgen en geregel scheelt – maar ook dat ze veel kostbare tijd besparen. 

Modernisering

In de hyper geconnecteerde wereld is innovatie van cruciaal belang. De beschikbaarheid van nieuwe technologie verlaagt daarbij de drempel om met succes innovatieve projecten op te starten. Dat zorgt voor een drastische verkorting van de traditionele innovatiecyclus. Die snelle innovatie houdt niet alleen een opportuniteit in, maar zorgt ook voor nieuwe vraagstukken, met name op het vlak van privacy en beveiliging. Het concurrentievoordeel zal ook niet langer aan de technologie alleen toe te schrijven zijn. De uitbraak van het Coronavirus heeft nog maar eens aangetoond hoe belangrijk websites zijn voor ondernemingen. ​

Met mijn ervaring binnen webdesign en videobewerking die ik tijdens de zogenaamde "corona-maanden" heb opgedaan, was dat het perfecte moment om mijn onderneming te starten. Evenementen waren langzamerhand terug aan het opstarten, bedrijven hadden ondervonden dat een website zeer goed werkt.

Mijn zaak werd opgericht op 3 januari 2021, dit is tevens ook mijn 21ste verjaardag. 

Waarom kiezen voor Just an Editor?

  • Geen extra kosten of tijdverlies

Bij Just an Editor betaal je een maandelijks all-in prijs die zowel onderhoudskosten als hosting kosten bevat, een domeinnaam krijgt u zelf cado. Een concept website staat binnen enkele werkdagen online en wordt volledig aangepast naar jouw wensen. Bovendien lopen je contactaanvragen meteen binnen waardoor je jouw site onmiddellijk terug verdient.

  • Gebruiksvriendelijk beheersysteem

Klanten kunnen hun eigen website beheren via de beheermodule. U kunt uw eigen producten en/of diensten toevoegen, verwijderen en aanpassen zonder enige digitale kennis. Toch hulp nodig? Neem contact op met het Just an Editor die 7/7 klaar staat voor al jouw vragen. 

  • Mobielvriendelijk

Het is belangrijk om je potentiele klanten te bereiken met je website, en in deze digitale tijd betekent dat ervoor zorgen dat mensen op mobiele apparaten je site kunnen vinden en doorbladeren. Het betekent ook ervoor te zorgen dat ze tijdens die ervaring zo gelukkig mogelijk blijven. Smartphones en andere mobiele apparaten zijn populairder dan ooit tevoren (en ze gaan voorlopig nergens heen). Het optimaliseren van je website voor mobiel is niet alleen een trend of een extra optie, zoals het misschien in de afgelopen jaren was.

Kortom. Websites die niet mobiel zijn, worden snel irrelevant in ons snel evoluerende digitale tijdperk. Naarmate de tijd voorbij gaat, zullen er steeds meer websites zijn ​​die mobiel vriendelijk zijn, waardoor degenen die dit níet zijn verder naar beneden op de zoekresultatenpagina zullen worden verbannen en verder weg van klanten zullen worden geduwd.

  • SEO wordt geoptimaliseerd en is mogelijk in meerdere talen

Just an Editor rekend geen extra kosten aan voor de optimalisatie van uw website of vindbaarheid op Google. Bovendien kan uw website meertalig worden ontworpen.

bottom of page