macbook-459196.jpg

Google adverteren

Google bereikt wereldwijd 90% van alle internetgebruikers. Google biedt dus een enorm groot potentieel bereik voor uw advertenties.

 

Alleen werkt Google adverteren wel anders dan Facebook of Instagram adverteren. Via Google toont u relevante advertenties aan mensen die actief op zoek zijn naar uw informatie, producten en diensten. Moest u wijnen verkopen, kunnen mensen uw website terug vinden door "Wijnen" in te typen op Google zoekresultaten.

 

Hierdoor staat uw doelgroep dichter bij een aankoop dan bijvoorbeeld Facebook-gebruikers die niet gericht op zoek zijn maar wel uw Facebook advertenties te zien krijgen.

google-on-your-smartphone-1796337.jpg
 
Freelancer

Waarom Google adverteren?

  • Snel vindbaar in de zoekresultaten van Google

  • Doelgericht adverteren op basis van demografische kenmerken

  • Bepaal met welke zoekwoorden je vindbaar wilt zijn

  • Geen beperkingen op het bereik van uw campagne

  • Google bereikt wereldwijd 90% van alle internetgebruikers

Hoe werkt Google adverteren?

We beginnen met samen de doelgroep voor uw campagne te bepalen. Met de advertentietool van Facebook (maar ook Instagram) hebben we samen oneindig veel targetingmogelijkheden.

 

Na bepaling van uw sociale media marketing budget stellen we eerst de leeftijdscategorie, geslacht, woonplaats en overige demografische gegevens van uw doelgroep in. Hierna kunnen we ook de interesses instellen die uw doelgroep moet hebben.

Ten slot kiezen we op welk platform we uw campagne opstarten. Dit kan met de advertentietool van Facebook op Instagram, Messenger en Facebook.

dog-4977599.jpg
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Nog even geduld...

Jonas Verstraete, 21

Nadat ik jarenlang aan succesvolle projecten heb meegewerkt is het mijn doel om mijn klanten het zo makkelijk te maken dat ze niets anders meer willen. Just an Editor biedt klanten niet alleen de beste prijs-kwaliteit, het creëert ook een geweldige belevenis. In een aangename omgeving met zeer duidelijke communicatie tussen klant en onderneming worden uw dromen verwezenlijkt.

 

Ik wil mezelf telkens weer overtreffen en verschillende uitdagingen aangaan. Ik zal een bedrijf creëren waarvan het primaire doel is om de verwachtingen van u te overtreffen. Ik wil iedereen waardevolle diensten verlenen en u als eigenaar een flexibele, creatieve, leuke en winstgevende zakelijke mogelijkheid bieden. Om deze reden werk ik niet met uurlonen.

 

Met mijn praktische werkervaring, mijn kennis en mijn technische en professionele vaardigheden bied ik de markt hetzelfde product aan als een groot bureau - maar dan voor een goedkopere prijs. 

Kan ik u helpen? - Google

Telefoon  0474 57 10 93   |   Mail  info@justaneditor.be

Street Fashion on Black & White