phone-292994.jpg

Facebook adverteren

Wist uw dat Facebook wereldwijd 2,8 miljard actieve gebruikers heeft waarvan 6,9 miljoen actieve Belgische gebruikers? U wilt meer consumenten bereiken? Dus als u Facebook wilt gebruiken om een breder publiek te bereiken, nieuwe leads te genereren en meer klanten te converteren - dan zijn Facebook-advertenties 100% de moeite waard.

 

Amper 43% van de Belgische bedrijven een Facebook-bedrijfspagina heeft. Dit terwijl hun doelgroep manifest op Facebook aanwezig is. In feite moeten sommige bedrijven investeren in goed georganiseerde campagnes met goed geproduceerde creatives om zich te onderscheiden van hun concurrentie.

facebook-1903445.jpg
 
woman-4246954.jpg

Waarom Facebook adverteren?

  • Doelgericht adverteren op basis van demografische kenmerken

  • Overzichtelijke statistieken tijdens en na uw campagne

  • Zorg ervoor dat bezoekers een consistente merkbeleving ervaren

  • Meer leads door social volgers naar uw website te leiden

  • Geen beperkingen op het bereik van uw campagne

  • Remarketing en mogelijkheden met vergelijkbare doelgroepen

Hoe werkt Facebook adverteren?

We beginnen met samen de doelgroep voor uw campagne te bepalen. Met de advertentietool van Facebook (maar ook Instagram) hebben we samen oneindig veel targetingmogelijkheden.

 

Na bepaling van uw sociale media marketing budget stellen we eerst de leeftijdscategorie, geslacht, woonplaats en overige demografische gegevens van uw doelgroep in. Hierna kunnen we ook de interesses instellen die uw doelgroep moet hebben.

Ten slot kiezen we op welk platform we uw campagne opstarten. Dit kan met de advertentietool van Facebook op Instagram, Messenger en Facebook.

Best Friends
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Nog even geduld...

Jonas Verstraete, 21

Nadat ik jarenlang aan succesvolle projecten heb meegewerkt is het mijn doel om mijn klanten het zo makkelijk te maken dat ze niets anders meer willen. Just an Editor biedt klanten niet alleen de beste prijs-kwaliteit, het creëert ook een geweldige belevenis. In een aangename omgeving met zeer duidelijke communicatie tussen klant en onderneming worden uw dromen verwezenlijkt.

 

Ik wil mezelf telkens weer overtreffen en verschillende uitdagingen aangaan. Ik zal een bedrijf creëren waarvan het primaire doel is om de verwachtingen van u te overtreffen. Ik wil iedereen waardevolle diensten verlenen en u als eigenaar een flexibele, creatieve, leuke en winstgevende zakelijke mogelijkheid bieden. Om deze reden werk ik niet met uurlonen.

 

Met mijn praktische werkervaring, mijn kennis en mijn technische en professionele vaardigheden bied ik de markt hetzelfde product aan als een groot bureau - maar dan voor een goedkopere prijs. 

Kan ik u helpen? - Facebook

Telefoon  0474 57 10 93   |   Mail  info@justaneditor.be

Street Fashion on Black & White