top of page

Hoe kan ik u helpen?

Wil jij jouw zaak online een boost geven? Klaar om samen van jouw zaak een geweldig succes te maken? Of heb jij gewoon even een vraag?

E-mail info@justaneditor.be of Whatsapp +32(0)474 57 09 93

347424616_6421978101181858_8552994300879973370_n.jpg

Welkom bij Just an Editor! - Jonas Verstraete

Over mij

Mijn naam is Jonas Verstraete, en ik ben de trotse eigenaar van Just an Editor, een eenmanszaak die gespecialiseerd is in webdesign, marketing en grafisch ontwerp. Met passie en toewijding heb ik mijn bedrijf opgericht op mijn 21ste verjaardag, op 3 januari 2021. Het was een speciale dag, want naast het vieren van een nieuwe mijlpaal in mijn leven. Mijn missie is om waardevolle diensten aan te bieden aan iedereen die op zoek is naar flexibele, creatieve, leuke én winstgevende zakelijke mogelijkheden, en dit alles tegen een schappelijke prijs.

Bij Just an Editor draait alles om het bieden van flexibele, creatieve, leuke én winstgevende zakelijke mogelijkheden tegen een schappelijke prijs. Ik geloof dat kwaliteit en effectiviteit niet afhankelijk moeten zijn van de grootte van een bedrijf of het budget van een klant. Met mijn praktische werkervaring, kennis en technische vaardigheden, streven we bij Just an Editor ernaar om dezelfde hoogwaardige diensten te leveren als grote bureaus, maar dan tegen een lagere prijs. Ik wil de drempel verlagen voor kleine en middelgrote ondernemingen, startups en individuele professionals om toegang te krijgen tot professioneel webdesign, marketing en grafisch ontwerp.

 

Mijn visie is gebaseerd op de overtuiging dat het leven voortdurend moderniseert en evolueert. Ik wil deel uitmaken van deze vooruitgang en ervoor zorgen dat bedrijven en evenementen kunnen innoveren zonder zich zorgen te hoeven maken over buitensporige kosten. Door hen te helpen met effectieve online aanwezigheid, digitale marketingstrategieën en aantrekkelijk grafisch ontwerp, wil ik niet alleen bijdragen aan hun succes, maar ook aan de economie en de bredere maatschappij.

 

Bij Just an Editor zijn onze waarden gericht op klanttevredenheid en het overtreffen van verwachtingen. Ik streef ernaar om een persoonlijke en betrokken aanpak te hanteren bij elke opdracht die ik aanneem. Door goed naar de behoeften en doelen van mijn klanten te luisteren, kan ik op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij hun visie. Ik zet me in om consistent hoogwaardige resultaten te leveren en een langdurige relatie op te bouwen op basis van vertrouwen en succes.

 

Mijn reis in de creatieve wereld begon al op jonge leeftijd als een uit de hand gelopen hobby. Ik was gefascineerd door design, digitale technologie en het potentieel van online communicatie. Naarmate ik ouder werd, groeide mijn passie en ontwikkelde ik mijn vaardigheden op het gebied van webdesign, marketing en grafisch ontwerp. Mijn opleiding in Business Education en het behalen van mijn attest bedrijfsbeheer hebben me geholpen om een stevig fundament te leggen voor mijn bedrijf en me voor te bereiden op de uitdagingen van het ondernemerschap.

 

Naast mijn werk bij Just an Editor ben ik ook actief als beroepschauffeur bij De Lijn, de Vlaamse vervoersmaatschappij. Deze combinatie van ervaringen geeft me een uniek perspectief op zowel de zakelijke als de operationele aspecten van het leven. Het stelt me in staat om mijn creatieve vaardigheden te combineren met een sterk gevoel voor organisatie en efficiëntie. Ik geloof dat deze diversiteit in achtergronden me helpt om innovatieve oplossingen te bedenken en projecten vanuit verschillende perspectieven te benaderen.

 

Ik ben trots op de resultaten die ik tot nu toe heb bereikt met Just an Editor. Ik heb talloze kleine zelfstandigen kunnen helpen om een professionele en effectieve online aanwezigheid op te bouwen. Daarnaast heb ik in 2022 een succesvol auto tuning evenement georganiseerd in Antwerp Expo. Het was een spannend project waarbij ik mijn passie voor design en evenementen kon combineren en mensen samenbracht om te genieten van de autowereld.

 

Mijn werk is mijn passie en ik ben toegewijd aan voortdurende groei en verbetering. Ik blijf mezelf uitdagen, nieuwe vaardigheden ontwikkelen en de nieuwste trends en technologieën in de gaten houden. Door constant te leren en te evolueren, kan ik mijn klanten altijd de best mogelijke oplossingen bieden.

 

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en je te helpen je doelen te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website, een effectieve marketingstrategie of aantrekkelijk grafisch ontwerp, Just an Editor staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact met me op en ontdek hoe ik jouw bedrijf kan laten opvallen in de digitale wereld.

bottom of page