Online Shopping

Web Developer & Graphic Designer

Betaalbare websites van hoge kwaliteit. Duidelijke communicatie tussen klant en bedrijf. Snelle aanlevering, mobiel- en gebruiksvriendelijk.

"Design is so simple. That's why it's so complicated." - Paul Rand

Web Development

 • Betaalbaar en hoge kwaliteit

 • Volledig custom design, eindeloze mogelijkheden

 • Mobiel vriendelijk

 • Snelle aflevering van uw website

 • Geen kennis nodig voor uw webshop beheer

 • Gekoppeld aan Sociale Media

 • Google vindbaarheid (SEO)

 • Niet aangerekend per pagina

 • SSL certificaat voor uw webshop

 • Gratis domeinnaam

 • Opvolging en onderhoud van website

MobileNL.jpg
Typing on a laptop

Search Engine Optimalisation

Ik optimaliseer uw website zodat zoekmachines zoals Google en Bing deze vlot kunnen “lezen” en uw klanten direct naar de juiste pagina kunnen sturen. Ik doe een trefwoordonderzoek van uw website en doe hierop inhoudelijke aanpassingen om uw website beter vindbaar te maken in zoekmachines. Uw website krijgt een duidelijk domein, titel- en paginastructuur.

 

Uw website wordt ook gekoppeld aan uw sociale media en Goolge Mijn Bedrijf. Ik bezorg u regelmatig (electronisch of telefonisch) een overzicht van het verkeer op uw website. Indien nodig worden er aanpassingen doorgevoerd aan uw Search Engine Optimalisation.

Een blogsectie op uw website zorgt voor een verhoging van uw bedrijf op de zoekmachines.  Indien gewenst, zorg ik voor een periodieke publicatie van blogposts op uw website en andere kanalen.

Social Media Marketing

Wanneer er een campagne of een lancering van uw nieuw product online gaat op social media dan kan dit heel snel worden opgepikt. Wanneer uw campagne goed aanslaat bij de gekozen doelgroep dan zal het zich razendsnel als een sneeuwbal verspreiden, met als gevolg dat u binnen een aantal uur al een groot bereik heeft gecreëerd om uw nieuwe product of dienst onder de aandacht te krijgen.

Social media is daarom de plek voor een sneeuwbaleffect. Erg veel mensen bevinden zich op social media. Bovendien is social media een vluchtige media vorm. Wanneer een bericht gedeeld wordt en deze weer wordt opgepakt door de volgers dan kan een bericht zich razendsnel verspreiden.

Best Friends
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Nog even geduld...

Jonas Verstraete, 21

Nadat ik jarenlang aan succesvolle projecten heb meegewerkt is het mijn doel om mijn klanten het zo makkelijk te maken dat ze niets anders meer willen. Just an Editor biedt klanten niet alleen de beste prijs-kwaliteit, het creëert ook een geweldige belevenis. In een aangename omgeving met zeer duidelijke communicatie tussen klant en onderneming worden uw dromen verwezenlijkt.

 

Ik wil mezelf telkens weer overtreffen en verschillende uitdagingen aangaan. Ik zal een bedrijf creëren waarvan het primaire doel is om de verwachtingen van u te overtreffen. Ik wil iedereen waardevolle diensten verlenen en u als eigenaar een flexibele, creatieve, leuke en winstgevende zakelijke mogelijkheid bieden. Om deze reden werk ik niet met uurlonen.

 

Met mijn praktische werkervaring, mijn kennis en mijn technische en professionele vaardigheden bied ik de markt hetzelfde product aan als een groot bureau - maar dan voor een goedkopere prijs. 

Kan ik u helpen? - Contact

Telefoon  0474 57 10 93   |   Mail  info@justaneditor.be

Street Fashion on Black & White
 
Class Raising Hands

Veelgestelde vragen (FAQ)

Algemeen

Hoe kan ik contact opnemen?


Je kunt me doorgaans dagelijks bereiken. Voor reguliere vragen kan je best een mailtje sturen, contact opnemen met het contactformulier of gebruik maken van de live-chat functie.

Mail: info@justaneditor.be
Tel.: 0474 57 10 93 Whatsapp is ook mogelijk
Ontvang ik onmiddelijk een factuur?


Neen, het is belangrijk dat we eerst even samen zitten voor duidelijk jouw doel, visie en missie te kunnen vastleggen. Zodra alles duidelijk is ontvangt u een vrijblijvende offerte.
Wat als ik niet tevreden ben?


Ik streef naar tevreden klanten. Wanneer je niet tevreden bent pas ik dit aan. Je mag er zeker van uit gaan dat ik er alles aan doe om je klacht op te lossen.
Ik heb nog geen huisstijl (logo, ..) voor mijn bedrijf, wat nu?


Dat is geen probleem. Naast webdesign kan je ook het grafische werk door mij laten uitvoeren, hieronder valt ook het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. Nadeel: ik kan pas aan uw website beginnen zodra we duidelijke kleurencode zijn overeengekomen voor de website. Het logo en andere afbeeldingen kunnen altijd achteraf toegevoegd worden aan de website.

Webdesign

Wat is SEO?


SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands. Het is een verzamelnaam voor allerlei technieken die als doel hebben je website zo hoog mogelijk in de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines te doen verschijnen.
Waarom is SEO voordelig voor mijn zaak?


Met SEO verbeter je op lange termijn de online vindbaarheid van je website in zoekmachines. Door informatie en trefwoorden op een juiste manier te groeperen en te structureren, verschijnt jouw website hoger in de organische zoekresultaten van bv. Google en Bing. Daardoor zullen potentiële klanten jouw website sneller zien en vaker bezoeken.
Is een website echt nodig?


Neen, een website is niet nodig. Een website is een middel om een doel te bereiken. In 2022 is het wel één van de beste middelen om bestaande klanten te informeren en nieuwe klanten te vinden. Daarom is een professionele website zeker wel aangeraden.
Hoe lang duurt het maken van mijn website?


Het duurt ongeveer 2 weken om uw website te maken. Ik werk eerst een conceptversie van je nieuwe website uit. Vervolgens plannen we nog 1-2 weken in om feedback te verwerken en alle puntjes op de i te zetten. Zodra jij helemaal tevreden bent over het design zetten we de nieuwe website voor je online. Als alles klaar is werk ik de mobiele versie volledig af, stel ik Google SEO in en voeg ik de eventuele vertalingen toe. Wanneer je hier tevreden mee bent word de website gepubliceerd.
Is mijn website mobielvriendelijk?


Ja, de mobiele website kan ik volledig aanpassen volgens wens. Meestal toon ik geen contactformulieren op de mobiele website, maar verschijnt er een knop onderaan om te telefoneren en/of te mailen, maar dit is volledig voorkeur.

Online Marketing

Waarom zou ik investeren in Online Marketing?


Door online marketing kan je potentiële klanten bereiken via internet, op een efficiënte en gerichte manier. Met online adverteren kan je de doelgroep zeer goed afbakenen. De resultaten van online marketing zijn bovendien uitstekend meetbaar.
Waarom zou ik adverteren via Google?


Via Google Ads krijg je in één keer toegang tot alle advertentiemogelijkheden van de zoekmachinegigant, wat een enorm bereik oplevert. Je kunt onder andere adverteren in de zoekresultaten en in Google Shopping, video-advertenties op YouTube inzetten, en gebruikmaken van retargeting.