Jonas Verstraete

 IT'S ME, JUST AN EDITOR 

Mijn naam is Jonas Verstraete, ik ben zeer gepassioneerd en ik sta te springen om mijn passie voor videobewerking, webdesign en grafisch ontwerp met de klanten te delen. Mijn zaak werd opgericht op 3 januari 2021, dit is tevens ook mijn 21ste verjaardag. 

Nadat ik jarenlang aan succesvolle projecten heb meegewerkt, ga ik zelf de sector veroveren. Mijn doel is om mensen het zo makkelijk te maken dat ze niets anders meer willen. Just an Editor biedt klanten niet alleen de beste prijs-kwaliteit, het creëert ook een geweldige belevenis. In een aangename omgeving met zeer duidelijke communicatie tussen klant en onderneming worden uw dromen verwezenlijkt. Hierbij besteed ik grote aandacht aan de kleinste details en sluit ik pas een project af zodra de perfectie nabij is. Klanten krijgen hierdoor nét even wat meer dan ze bij een ander bureau krijgen.


Het leven moderniseert met de dag en hier wil ik mee deel van uitmaken. Ik wil zorgen dat bedrijven en evenementen mee kunnen innoveren zonder al te hoge kosten te moeten betalen. Hierdoor steun ik niet enkel de economie, maar ook de maatschappij. Mijn primaire doel is om de verwachtingen van de klant te overtreffen en de beoogde klanten waardevolle diensten verlenen.  Ik wil mezelf telkens weer overtreffen en verschillende uitdagingen aangaan om zo verschillende markten te penetreren.


Zeker nadat ik enkele jaren zeer actief bezig was binnen de creatieve sector. Ik ken de kneepjes van het vak en zie goede kansen om in de lokale markten een bloeiend bedrijf op te bouwen. Ik kies heel bewust voor een groot aanbod. Zo kan ik klanten namelijk altijd het perfecte pakket aanbieden, van start tot en met oplevering. Voor klanten heeft die niet enkel het voordeel dat ze in het hele traject met één uitvoerder te maken hebben – wat hun een hoop kopzorgen en geregel scheelt – maar ook dat ze veel kostbare tijd besparen. 

In de hyper geconnecteerde wereld is innovatie van cruciaal belang. De beschikbaarheid van nieuwe technologie verlaagt daarbij de drempel om met succes innovatieve projecten op te starten. Dat zorgt voor een drastische verkorting van de traditionele innovatiecyclus. Die snelle innovatie houdt niet alleen een opportuniteit in, maar zorgt ook voor nieuwe vraagstukken, met name op het vlak van privacy en beveiliging. Het concurrentievoordeel zal ook niet langer aan de technologie alleen toe te schrijven zijn. De uitbraak van het Coronavirus heeft nog maar eens aangetoond hoe belangrijk websites zijn voor ondernemingen. 

Met mijn ervaring binnen webdesign en gameplay videobewerking die ik tijdens de zogenaamde "corona-maanden" heb opgedaan, was dat het perfecte moment om mijn onderneming te starten. Evenementen waren langzamerhand terug aan het opstarten, bedrijven hadden ondervonden dat een website zeer goed werkt.